Resultaten voor lugana wijn

lugana wijn
2016 Zenato Lugana San Benedetto Grandcruwijnen.nl.
Gemotiveerd door zijn passie voor wijn en de toewijding voor kwaliteit stopt hij al zijn energie en talent in het maken van wijnen. Die inspanning resulteert, mede ook door het gebruik van authentieke Italiaanse druivenrassen, in een zeer fraai assortiment bijzondere wijnen van zeer hoog kwaliteitsniveau. Azienda Zenato heeft circa 70 hectare wijngaarden in Lugana en Valpolicella Classico.
kookparty.com
Ottella Licata Vini.
Het domein strekt zich tegenwoordig uit over 40 hectare wijngaarden, waarvan het merendeel aangeplant is met turbiana/trebbiano di lugana, de basisdruif voor de DOC Lugana. De familie Montresor, de historische en huidige eigenaars van het domein, behoren tot de meest gewaardeerde families in de wijnwereld. Zij staan immers aan de wieg van de Lugana-appellatie waarin zij gelegen zijn. Hun wijnen onderscheiden zich door een opmerkelijke finesse en bovendien een aromatische intensiteit en verfrissende mineraliteit. Ottella maakt 3 wijnen in verschillende stijlen en intensiteitsgraden. De Molceo is de topper van het domein. Deze wijn heeft de afgelopen vijf jaar telkens de allerhoogste onderscheiding behaald in de bekende wijngids Gambero Rosso.
huisnummer kopen
Zenato Lugana DOC.
Zenato Amarone Valpolicella Classico DOC. Zenato Lugana DOC. Elegante wijn met een aantrekkelijke frisheid. Het unieke karakter komt tot uiting in de lichte schittering en scherpe smaken die rijk zijn vol fruit. De afdronk is heerlijk lang, verfrissend en aromatisch.
denon boxen
2016 MALAVASI Vini Lugana Trebbiano di Lugana 075, Ltr. Bianco Het Wijnhuis Antwerpen.
2016 Malavasi Vini Lugana Trebbiano di Lugana 075, l Bianco. Lichtgele kleur met groene reflecties. In de neus een aangenaam boeket van meloen en mandarijn met florale hints en munt. Met een uitstekende fruitigheid in de mond. De typische smaak van passievrucht en perzik maken hem tot een memorabele wijn, makkelijk te drinken maar met karakter mineraal.
SEO Page Optimizer France
Montonale Montunal Lugana DOC 2016.
Streek Lugana DOC, Veneto, Italië. Druif 100% Turbiana. Serveertip Ideaal als aperitief. Past perfect met geroosterd, gegrild en gekookt vlees, maar best bij forel, baars of witvis. Probeer eens met het lokale aringhe gardesana, of haring op zijn Garda's. Druiven afkomstig van wijngaarden in het dorpje Montonale, vroeger Montunal genaamd. Perfecte oriëntatie en goede ventilatie zorgen voor perfect afgerijpt fruit. Een authentieke expressie van het lokale druivenras Turbiana dat zijn unieke eigenschappen alsook persoonlijkheid tentoonspreidt. Zorgvuldige selectie van de beste druiven via manuele pluk. Kleibodem met veel kalksteen en rijk aan mineralen. Zuidelijke exposure met veel zonlicht en goede ventilatie. 5 à 6 Ogen per stok. Opbrengst van 10.000 kg per hectare. De manuele selectie van de trossen wordt gekoeld voor de persing met het oog op behoud van aroma's. Zachte persing onder anaerobe condities afwezigheid van zuurstof om oxidatie van de aroma's' te voorkomen. Enkel het vrijgekomen sap wordt gebruikt voor de productie. Vergisting gedurende 10 dagen in inox tanks met temperatuur controle. De wijn rijpt gedurende minstens 6 maanden verder op zijn fijne lies die regelmatig opgeroerd worden en nadien nog een korte flesveroudering.
restophone.com
Trebbiano Druif Wijn Kopen Online WereldWijnOnline.
Lugana San Benedetto Trebbiano, 2015, Veneto, Italië, Witte Wijn 1399., Santa Cristina Lugana Trebbiano Vigneto Massoni, 2015, Veneto, Italië, Witte Wijn. Santa Cristina, Lugana Trebbiano Vigneto Massoni, 2015, Veneto, Italië. Lugana Trebbiano Vigneto Massoni, 2015, Veneto, Italië, Witte Wijn 1599.,
Lugana AlleSoortenWijn.nl.
Alle Lugana wijnen dienen voor minsten 90% van Trebrianno Druiven te zijn gemaakt. De geconcentreerde witte fruit en bloem aromas in de neus, zorgen samen met de mooie structuur en het verrassende delicate zuurtje in de afdronk voor een haast on-italiaanse complexe witte wijn.
Zenato Lugana San Benedetto WijnService.nl.
De wijnen hebben het recht om onder de eigen DOC Lugana San Benedetto op de markt te komen. De Lugana San Benedetto wordt door Zenato traditioneel gevinifieerd, De wijn heeft eenn mooie strogele kleur met groene reflexen, is zeer zuiver en heeft een verfijnd boeket.
2016 Zenato Lugana San Benedetto Grandcruwijnen.nl.
Gemotiveerd door zijn passie voor wijn en de toewijding voor kwaliteit stopt hij al zijn energie en talent in het maken van wijnen. Die inspanning resulteert, mede ook door het gebruik van authentieke Italiaanse druivenrassen, in een zeer fraai assortiment bijzondere wijnen van zeer hoog kwaliteitsniveau. Azienda Zenato heeft circa 70 hectare wijngaarden in Lugana en Valpolicella Classico.
Vakantie bij het Gardameer. proef eens wijn uit Lugana! / Artikelen / Wijnkoperij Henri Bloem.
Hun filosofie is het creëren van wijnen die harmonie, verfijning en elegantie hebben met tonen van fruit, kruidigheid en mineraliteit. De basis witte wijn van Ottella is de Lugana gemaakt van de druif Trebbiano di Lugana. He t is een heerlijk frisse wijn met veel citrusfruit gecombineerd met hints van exotisch fruit.

Contacteer ons