Zoeken naar lugana wijn

lugana wijn
Ottella Licata Vini.
Het domein strekt zich tegenwoordig uit over 40 hectare wijngaarden, waarvan het merendeel aangeplant is met turbiana/trebbiano di lugana, de basisdruif voor de DOC Lugana. De familie Montresor, de historische en huidige eigenaars van het domein, behoren tot de meest gewaardeerde families in de wijnwereld. Zij staan immers aan de wieg van de Lugana-appellatie waarin zij gelegen zijn. Hun wijnen onderscheiden zich door een opmerkelijke finesse en bovendien een aromatische intensiteit en verfrissende mineraliteit. Ottella maakt 3 wijnen in verschillende stijlen en intensiteitsgraden. De Molceo is de topper van het domein. Deze wijn heeft de afgelopen vijf jaar telkens de allerhoogste onderscheiding behaald in de bekende wijngids Gambero Rosso.
reinigen mazouttank
Monte del Frá Lugana 2016 Aarts Wijnen.
Dit zorgt voor een markant verschil met de vele lichte witte wijnen uit Noord-Italië. Na de gisting rijpt de wijn ongeveer zes maanden op de gistresten, zo wordt de smaak extra rond en complex. Origineel en bijzonder, een lugana die zijn fantastische reputatie eer aan doet!
oprichting commanditaire vennootschap
Italië Lombardije Lugana Wijnhuis Vaessen.
Prijs per fles. LUGANA DOC Brolettino. Trebiano di Lugana of Turbiana kan een frisse maar misschien ook een ietwat eenvoudige wijn zijn, maar wordt door Ca dei Fratis geavanceerde wijnmaaktechnieken omgetoverd tot de meest pure, mineraalheldere en bijzondere expressies van dez.
SEO
Lugana AlleSoortenWijn.nl.
Alle Lugana wijnen dienen voor minsten 90% van Trebrianno Druiven te zijn gemaakt. De geconcentreerde witte fruit en bloem aromas in de neus, zorgen samen met de mooie structuur en het verrassende delicate zuurtje in de afdronk voor een haast on-italiaanse complexe witte wijn.
fiets winkels
Trebbiano Druif Wijn Kopen Online WereldWijnOnline.
Lugana San Benedetto Trebbiano, 2015, Veneto, Italië, Witte Wijn 1399., Santa Cristina Lugana Trebbiano Vigneto Massoni, 2015, Veneto, Italië, Witte Wijn. Santa Cristina, Lugana Trebbiano Vigneto Massoni, 2015, Veneto, Italië. Lugana Trebbiano Vigneto Massoni, 2015, Veneto, Italië, Witte Wijn 1599.,
2016 Zenato Lugana San Benedetto Wit 2016 Veneto Italië Grandcruwijnen.nl.
Sergio Zenato richtte het wijnbedrijf op in 1960. Gemotiveerd door zijn passie voor wijn en de toewijding voor kwaliteit stopt hij al zijn energie en talent in het maken van wijnen. Die inspanning resulteert, mede ook door het gebruik van authentieke Italiaanse druivenrassen, in een zeer fraai assortiment bijzondere wijnen van zeer hoog kwaliteitsniveau. Azienda Zenato heeft circa 70 hectare wijngaarden in Lugana en Valpolicella Classico.
Lugana 2015 1245, Margaret Wines.
Traditioneel Prijs per fles. Deze gastronomische witte wijn wordt gemaakt van Trebbiano di Lugana druiven. Deze variant van het Trebbiano druivenras staat ten zuidoosten van het Gardameer aangeplant in de kleine gemeente Peschiera del Garda op de wijngaarden van Monte del Frá.
Witte Wijn: Zenato San Benedetto Lugana.
Onbezorgd wijn kopen. U bevindt zich hier.: Zenato San Benedetto Lugana. Zenato San Benedetto Lugana. Lugana doc jaargang 2016. Stel een vraag over dit artikel. Price / kg.: Het bedrijf van de familie Zenato is gelegen in San Benedetto aan het Gardameer, in de provincie Veneto.
Vakantie bij het Gardameer. proef eens wijn uit Lugana! / Artikelen / Wijnkoperij Henri Bloem.
Hun filosofie is het creëren van wijnen die harmonie, verfijning en elegantie hebben met tonen van fruit, kruidigheid en mineraliteit. De basis witte wijn van Ottella is de Lugana gemaakt van de druif Trebbiano di Lugana. He t is een heerlijk frisse wijn met veel citrusfruit gecombineerd met hints van exotisch fruit.
Farina Lugana DOC.
Farina Lugana DOC. Farina Lugana DOC. Farina Lugana DOC is helder geel van kleur met een zweem van groen. Een elegante droge witte wijn met frisse bloemen aroma's' die overgaan in zachte abrikoos en wit fruit. Een harmonieuze aangename wijn die niet snel zal vervelen!

Contacteer ons