Resultaten voor lugana wijn

lugana wijn
Lugana AlleSoortenWijn.nl.
De wijnen kunnen een hoog gehalte aan rijpheid verkrijgen en bereiken ook een optimale complexiteit die nergens anders met de trebbiano druif wordt bereikt. Alle Lugana wijnen dienen voor minsten 90% van Trebrianno Druiven te zijn gemaakt. De geconcentreerde witte fruit en bloem aromas in de neus, zorgen samen met de mooie structuur en het verrassende delicate zuurtje in de afdronk voor een haast on-italiaanse complexe witte wijn.
live bands
Ottella Licata Vini.
Het domein strekt zich tegenwoordig uit over 40 hectare wijngaarden, waarvan het merendeel aangeplant is met turbiana/trebbiano di lugana, de basisdruif voor de DOC Lugana. De familie Montresor, de historische en huidige eigenaars van het domein, behoren tot de meest gewaardeerde families in de wijnwereld. Zij staan immers aan de wieg van de Lugana-appellatie waarin zij gelegen zijn. Hun wijnen onderscheiden zich door een opmerkelijke finesse en bovendien een aromatische intensiteit en verfrissende mineraliteit. Ottella maakt 3 wijnen in verschillende stijlen en intensiteitsgraden. De Molceo is de topper van het domein. Deze wijn heeft de afgelopen vijf jaar telkens de allerhoogste onderscheiding behaald in de bekende wijngids Gambero Rosso.
google SEO
Lugana Bianco Henri Bloem.
Stel uw wijnvraag. Ottella / Lugana 2016. De beste typering van deze wijn is zachtheid" met karakter. trebbiano di lugana. 6 flessen 995, per fles gratis Bezorgen 5970., 12 flessen 995, per fles gratis Bezorgen 11940., In je winkelmand Selecteer een hoeveelheid.
kleine boxen
Farina Lugana DOC.
Farina Lugana DOC. Farina Lugana DOC. Farina Lugana DOC is helder geel van kleur met een zweem van groen. Een elegante droge witte wijn met frisse bloemen aroma's' die overgaan in zachte abrikoos en wit fruit. Een harmonieuze aangename wijn die niet snel zal vervelen!
Gevelrenovatie
Montonale Montunal Lugana DOC De Wijnerie.
Home / Wijn / Wit / Montonale Montunal Lugana DOC. Zoet / Versterkt. Montonale Montunal Lugana DOC. Reviews Review toevoegen. Prachtige wijn van het Garda meer, van hetzelfde huis die in 2017 de prijs behaald van beste monoc├ępage ter wereld.
Lugana Wijnkennis.
Lugana Doc beslaat zowel Lombardia als Veneto. Het is een witte wijn, gemaakt van de Trebbiano di Soave die in de geschiedenis enige successen heeft gekend. DOC sinds 28 september 1998. Lugana Doc bestaat enkel voor witte wijn. Er bestaat ook een Spumante en een Superiore.
Witte Wijn: Zenato San Benedetto Lugana.
Onbezorgd wijn kopen. U bevindt zich hier.: Zenato San Benedetto Lugana. Zenato San Benedetto Lugana. Lugana doc jaargang 2016. Stel een vraag over dit artikel. Price / kg.: Het bedrijf van de familie Zenato is gelegen in San Benedetto aan het Gardameer, in de provincie Veneto.
Lugana DOC, 2016 LIDL.
De druif brengt licht geparfumeerde witte wijnen voort en wordt in Soave in Veneto vaak gecombineerd met het druivenras gargenega, waar ze extra frisheid aan de wijn brengt. Weetje: Onder producenten wordt de trebbiano di Lugana meestal turbiana genoemd, om zo verwarring te vermijden met de wat minder kwalitatieve trebbiano di toscana.

Contacteer ons