Resultaten voor portugese wijnen

portugese wijnen
The Portugal Collection.
Antonio Madeira is het nieuwe godenkind van de Portugese wijn. Meer onze degustatiekalender. We willen onze passie voor Portugal het liefst met u delen met een glas in de hand. Bekijk welke degustaties we voor u in petto hebben. De ziel van Portugal, door onze bril bekeken. Wijn van de maand. Gekozen door Kris Jeuris. Encosta da Quinta Humus Humus Castelão 2015. Rodrigo Filipe maakt op de 20ha van het familielandgoed in de appellatie Obidos, zeer interessante wijnen.
portugese wijnen
Bestel de beste wijnen uit Portugal online De Wijnbeurs.
Bekijk alle Portugese wijnen. De Wijnbeurs heeft exclusief voor u de mooiste Portugese wijnen geselecteerd. Wijn uit Portugal. Er wordt al enkele eeuwen wijn verbouwd in Portugal. De basis van de Portugese wijnhandel ligt bij de export. Er werd vooral veel wijn voor Engeland geproduceerd, waar Portugal sinds de 12e eeuw nauwe handelsbetrekkingen mee onderhoudt.
studentenjob
Wijnbouw in Portugal Wikipedia.
Nadat de conflicten waren opgelost, gingen de Engelsen weer meer Franse wijn drinken en minder Portugese. Portugal beschikte niet over de financiële middelen om te investeren in haar wijnindustrie. Na de toetreding tot de EU heeft Portugal gebruikgemaakt van EU-subsidies om de wijnindustrie de jarenlange achterstand te laten inhalen. Daarbij behouden zij hun troef een grote verscheidenheid aan inheemse druiven van goede kwaliteit te exploiteren. De wijngaarden zijn verspreid over het hele land. In 1985 werden er 55 afgebakende gebieden vastgelegd, waarvan 31 met een D.O.C.-status. Bairrada, sinds 1979. Dão, sinds 1908. Douro, sinds 1982. Encostas de Aire. Madeira, sinds 1908. Setùbal, sinds 1907. Porto, sinds 1761. Vinho Verde, sinds 1908. Classificatie van wijn van laag naar hoog.: Vinho de Mesa is tafelwijn en het meest eenvoudig. Wijnen in deze groep kennen weinig eisen betreft kwaliteit.
mazouttank opvullen prijs
Wijn uit Portugal in de TOP 100 Beste Wijnen ter wereld PorteVinho. PorteVinho.
Wijn uit Portugal in de TOP 100 Beste Wijnen ter wereld. De TOP 100 beste wijnen ter wereld, gepubliceerd door Wine Spectator Wine Magazine, is iets om elk jaar opnieuw naar uit te kijken. Ook Portugal valt opnieuw in de prijzen.
Tuner
De beste Portugese wijnen kopen.
Meer dan duizend Quintas persen moderne Portugese wijnen van de druiven uit de eigen, oeroude wijngaarden. Je kunt bij ons 29 Portugese wijnen kopen. Bekijk ze door op de knoppen hierboven te klikken. Wil je meer weten over Portugese wijn, dan vind je hieronder meer informatie.
Welkom Finest Portugese Wineproducts Portu Vinho.
Wijngaarden en quinta. Finest Portugese wineproducts. Portu Vinho is gespecialiseerd in de rechtstreekse invoer van Portugese wijnen en portos. Deze worden verdeeld aan de groothandel over gans België en het Groothertogdom Luxemburg. Vanzelfsprekend zijn ook horecazaken en particuliere klanten bij ons welkom.
Ontdek onze lekkere Portugese Wijn Wijnmarkt.
En vooral sinds 1986, toen Portugal toetrad tot de Europese Gemeenschap, hebben de Portugese wijnbouwers veel inspanningen gedaan om de kwaliteit van hun wijnen te verbeteren. Toch heeft het land nog lang de reputatie gehad typisch zuiderse wijnen te maken: rustiek, breed, weelderig, alcoholrijk.
Portugal Wijnkennis.
Dit is een eenvoudige tafelwijn zonder herkomstbenaming, die mag worden opgebouwd uit alle mogelijke West-Europese wijnen meestal van Portugese origine en uit verschillende oogstjaren. De bodem varieert van streek tot streek en kan bestaan uit zand, klei, kalk, verweerde graniet, gneiss of leisteen.
Wijn uit Portugal Portugese wijnen voordelig kopen Wijnvoordeel.
De meest bekende wijnregios zijn: Vinho Verde wat ook wel groene wijn wordt genoemd, de unieke wijnregio met bijzondere groeiomstandigheden in Douro, De Dão; een van de oudste wijngebieden welke hoofdzakelijk rode wijnen produceert, één van de hotste wijngebieden; Ribatejo, en het mooie eiland Madeira waar in de 15e eeuw de Portugese kolonisten hun eigen wijngaarden aanlegden om zo eigen communiewijn te maken.
Portevinho is verdeler van Portugese wijnen en portwijnen PorteVinho. PorteVinho.
PorteVinho is verdeler van uitsluitend Portugese wijnen, waaronder stille wijnen, portos, madeirawijnen en likeuren. Onze wijnen behoren tot de betere en topklasse wijnen van Portugal. Wij selecteerden reeds voor u de beste wijnen van enkele kleinere maar ook bekendere wijnhuizen en dit aan eerlijke prijzen.

Contacteer ons