Resultaten voor bordeaux wijn

bordeaux wijn
Bordeaux Wereldberoemde Wijn Met Een Uitstekende Reputatie WijnSpijs: Magazine.
Bordeaux Wereldberoemde Wijn Met Een Uitstekende Reputatie. Bordeaux is de grootste AC regio van Frankrijk zowel in waarde, als in volume en de klassieke regio voor wijnen gemaakt van Cabernet Sauvignon en Merlot. Deze twee druivenrassen vormen een klassieke blend uit deze beroemde regio in het Zuid Westen van Frankrijk.
benzine in dieselwagen getankt
Specialist in Bordeaux wijn Wijnmarkt.
Van de wijnen die over zijn, maakt hij de tweede wijn. In heel matige jaren gaat niet alle beschikbare wijn in de tweede wijn. Op deze manier kunnen wijnmakers in de Bordeaux een hoog kwaliteitsniveau bereiken, zelfs in jaren dat het tegenzit.
burlesque
Wijnassortiment Bordeaux Kwast Wijnkopers.
Wel is het zo dat een wijnhuis in Bordeaux vaak een flink areaal aan wijngaarden bezit, met daarbinnen verschillende terroirs. De beste wijnen komen van druiven van het beste terroir en de overige wijnen komen dan als tweede wijn op de markt.
gas
Bordeaux wijn kopen online bestellen.
De Bordeaux wijnstreek wordt verder geografisch opgedeeld in: Haut-Médoc, Listrac Médoc, Margaux, Médoc, Pauillac, Saint-Estèphe en Saint-Julien in het noord-westen; Côtes de Blaye en Côtes de Bourg in het noord-oosten; Canon Fronsac, Castillon Côtes de Bordeaux, Lalande-de-Pomerol, Lussac-Saint-Emilion, Pomerol, Puisseguin-Saint-Emilion, Saint-Emilion Grand Cru Saint-Georges Saint-Emilion in het oosten; Barsac, Cérons, Graves Supérieur, Pessac-Léognan Sauternes in het zuid-westen en o.a. Cadillac, Loupiac en Entre-Deux-Mers in het zuid-oosten. Meer info vindt u op bordeaux.com. De meest gebruikte rode druivenrassen zijn Merlot, Cabernet Sauvignon Cabernet Franc. Voor witte wijnen worden Sauvignon Blanc, Sémillon en Muscadelle gebruikt. In 1855 werd er een classificatie opgesteld om zeer goede wijn mee aan te duiden, de zogenaamde Grand Crus.
Linde
Bordeaux wijnen: de Bordeaux wijnstreek.
De Bordeaux streek kent zes regionale AOCs onder de benaming Bordeaux Supérieur, die gezamenlijk iets meer dan de helft van de aangeplante hectaren en de productie voor hun rekening nemen. Deze AOCs betreffen droge witte, rosé, clairet en rode wijn, alsmede Crémant de Bordeaux voor wit en rosé zie kaart.
Wijn uit Bordeaux.
De regio is onbekend, omdat de makers eenvoudigweg Bordeaux of Bordeaux Supérieur op het etiket zetten. Een enkele creatieveling zet er Grand Vin de Bordeaux op, maar dat heeft geen enkele betekenis. De kwaliteit van de wijnen uit Entre-Deux-Mers is zeer wisselend. Je kunt er prima wijn voor een gunstige prijs vinden, maar je kan ook zwaar teleurgesteld worden.
Bestel de beste rode wijnen uit Bordeaux online.
2015 Chteau de Roques Cuve Louis dOr AOP Puisseguin Saint-Emilion Bordeaux Frankrijk Kist. De 2015 Puisseguin Saint-Emilion van Chteau de Roques is fluweelzacht en romig van smaak met een typerende peperkoek. Daarom werd de rode wijn uit Bordeaux van de vermaarde gebroeders Sublett terecht beloond met 1 gouden medaille en 17/20 Wijnbeurspunten.
Bordeaux: alles over deze Franse wijnstreek Gall Gall.
Bestel nu Bordeaux wijn. Bordeaux in het kort. 90% van de wijnen uit de Bordeaux zijn rood. 10% zijn witte wijnen, rosés, en mousserende crémants. 124.000 hectare aan wijngaarden. Veelvoorkomende wijnen: Bordeaux blend cabernet sauvignon en merlot, sauternes, sémillon sauvignon blanc.
Bordeaux Colruyt Wijnen.
Château Bellevue Marchand Frankrijk Bordeaux. Geef als eerste uw mening over deze wijn. Alle witte wijnen uit Bordeaux. Château La France 2016. Château La France Frankrijk Bordeaux. Geef als eerste uw mening over deze wijn. Grand Frais 2015. Yvon Mau Frankrijk Bordeaux.
Classificatie Bordeaux Algemene wijninfo.
Bordeaux Supérieur betekent dat de wijn een hoger alcoholgehalte heeft en is niet vanzelfsprekend kwaliteitsvoller van een Appellation Bordeaux Controlée. Sommige van deze wijnen zijn echter wel superieur omdat de lokale wijnreglementen vereisen dat ze langer rijpen dan de basiswijnen.

Contacteer ons