Resultaten voor elzas wijn

elzas wijn
Alsace Colruyt Wijnen.
Geef als eerste uw mening over deze wijn. Riesling Réserve 2015. Cave de Bennwihr Frankrijk Alsace. Geef als eerste uw mening over deze wijn. Sylvaner Réserve 2015. Cave de Bennwihr Frankrijk Alsace. Geef als eerste uw mening over deze wijn.
elzas wijn
Alsace Algemene wijninfo.
Van de oostelijke warme en droge, door de najaarszon beschenen wijngaarden komen kruidige en geurige witte wijnen met een eigen karakter. Naast de droge witte wijn waar de streek bekend voor is, worden er ook uitstekende zoete wijn van laat geplukte druiven gemaakt.
jobstudent brussel
Bestel de beste wijnen uit Elzas online De Wijnbeurs.
Meer over wijn uit de Elzas. De grootste trots van de Elzas zijn de druivensoorten die er aangeplant zijn, waarvan de Riesling waarschijnlijk de meest bekende is. Deze konings-druif is levendig en levert wijnen met de karakteristieke geur van citroen, grapefruit, kamperfoelie en citronella.
Vakantiehuis Elzas
Wijnen uit de Elzas Toerisme Elzas.
De Elzas in een notendop. De Elzas zet zich in. De Elzas zonder auto. Alles weten over de Elzas. Bed and Breakfast. Wijn en gastronomie Wijnen uit de Elzas. U bent hier.: Wijn en gastronomie. Wijnen uit de Elzas. Wijnen uit de Elzas.
chiptuning
Wijn uit de Elzas Franse wijnen online bestellen Wijnvoordeel.
Wijn uit de Elzas. Wijn uit de Elzas. Alsace, in het Nederlands Elzas, is een schilderachtig, smal en lang gerekt wijngebied aan de voet van de Vogezen. De hele streek valt onder slechts een enkele appellation, maar anders dan elders in Frankrijk staan de namen van de druivenrassen in grote letters op het etiket.
Vin blanc d'Alsace, les grands blancs Vins dAlsace, CIVA, grands crus, crémant, vendanges tardives, sélections grains nobles, riesling, gewurztraminer, pinot gris, pinot blanc, sylvaner, klevener.
Welke wijn wanneer? Erelijst van de Alsacewijnen. Voor de pers. Choisir un pays. APPELLATIONS EN VERMELDINGEN 49/173. KAART VAN DE WIJNGAARDEN 40/173. CRÉMANT DALSACE 51/173. IN HET GLAS 166/173. FEESTEN EN EVENEMENTEN 19/173. GRAND CRU 27/173. KLEVENER DE HEILIGENSTEIN 18/173.
Wijnroute van de Elzas Elzasser Route des Vins gratis download PDF.
Deze wijnstreek onderscheidt zich van de andere Franse wijngebieden doordat de wijn de naam draagt van de druivensoort, de flessen een lange en smalle hals hebben en de wijn verplicht in de Elzas dient gebotteld te worden. Meer informatie over de Elzasser wijnen: www.vinsalsace.com.
Elzas wijnstreek Wikipedia.
Wijn van de Elzas in traditionele flessen. De Elzas Alsace is de meest oostelijke wijnstreek in Frankrijk, gelegen tussen de Vogezen in het westen en de Rijn in het oosten, noordelijk begrensd door Straatsburg, zuidelijk door Mulhouse. Hogerop bevinden zich nog twee kleinere deelgebieden.
De 10 beste wijnhuizen wijngaarden in Elzas TripAdvisor.
We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Elzas. Resultaten binnen 56 km van Elzas. Zoekopdracht beperken tot Elzas. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Elzas. Resultaten binnen 56 km van Elzas. Zoekopdracht beperken tot Elzas.
Alsace Wijnkennis.
Krachtig en verleidelijk als hij is, soms tegen het zachte aan, kan hij prima als aperitief gedronken worden, of bij exotische gerechten, stevige kazen en toetjes. Pinot Noir: Deze druif levert als enige druivensoort in de Elzas een rode wijn of een rosé waarvan de typische fruitigheid aan kersen doet denken.

Contacteer ons